druppel4
  Wat is kwaliteit   Voor wie zijn wij er?   Over ons   Waar zijn wij goed in?  
     
 

OVER ONS

Omtrent-Q is opgericht door Marcel van de Laar en Sandra van de Laar-Theeuwen.
Na samen meer dan 20 jaar* ervaring opgedaan te hebben met het opzetten en onderhouden van kwaliteitssystemen, hebben we de grote stap gezet en zijn voor onszelf begonnen.
Het grote voordeel van het inhuren van een extern bedrijf zoals Omtrent-Q, is dat wij uw bedrijf met een frisse blik zien.
Als iets altijd op dezelfde manier gedaan is, ziet men vaak niet meer hoe het anders kan – ook al is de gebruikte methode misschien niet de beste. Dit noemt men gewoonteblindheid. Ook als men nauw ergens bij betrokken is, is het vaak moeilijk om afstand te nemen.
Omdat wij uw bedrijf van buitenaf bekijken, hebben wij hier geen last van en zien wij ook hoe het anders kan. Dit gebruiken we graag om uw kwaliteit te verbeteren.

* Sandra 18 jaar, Marcel 6 jaar

 
     
  GAMP, Vaardig, Rapportage, Traceerbaar, HKZ, BETER, Inspectie, GLP, Mensenwerk, ISO9001, Proces, IQ/OQ/PQ, Reproduceerbaar, Keurmerk, ISO, GOED, Kwaliteit, TOJ, Personeelsfiles, Apparatuur, OECD, Kalibratie, Overzicht, Gekwalificeerde mensen, Overzicht, Q, ISO17025, Validatie, Archivering, Yellow Belt, Norm, Audit, Keurmerk, Leren, Effectief, Onderhoud, Overzicht, Training on the job, Klantgericht, Organiseren, Six Sigma, Nulmeting, Verbeteren, Stappenplan, Richtlijnen, Observatie, In kaart brengen, Training & Experience, Breed gedragen, Richtlijnen  
  Contact   algemene voorwaarden   Disclaimer  
logo Omtrent-Q